Stoer en puur

Stoer van robuust en flink

Puur van authentiek en eerlijk

Dit zijn de kernwaarden van onze bedrijfsfilosofie. Het is onze leidraad voor alles wat we doen.

Het houdt in dat de artikelen die we verkopen en verhuren een tikkeltje grof zijn zonder door te slaan naar de echte ruwe industriƫle kant. Romantische zoete kanten kleedjesbrocante zul je echter bij ons ook niet aantreffen.

Het houdt in dat de artikelen flink zijn maar dat ook wij zelf flink zijn. Waarom het werken te noemen als je alle plezier hebt in wat je doet? De schouders er onder en met elkaar klaren we de klus!

Het houdt in dat de artikelen authentiek, dus echt oud zijn. Geen nagemaakte nieuwe oude brocante zoals je heden ten dage zoveel ziet.

Tenslotte houdt het in dat onze spullen en wij eerlijk zijn. Eerlijke spullen omdat ze echt oud en meestal van natuurlijk materiaal zijn. En verder eerlijk omdat we houden van openheid en duidelijk zijn.

Een mix van Frans brocante, Nederlands vintage en voor de verhuur en styling ook een vleugje nieuw.

Dat is de sfeer waarin we ons alle dagen graag onderdompelen. De artikelen in onze webshop ademen deze stijl en ook als je door ons je bruiloft, familie reĆ¼nie, verjaardagsfeest, bedrijfsopening of ander evenement laat stylen zul je meegenomen worden in deze warme brocante- maar tegelijkertijd ook eigentijdse hippe sfeer.