Verhuur

Algemeen

Al onze producten getoond in de webshop en op de pagina  ‘Artikelen voor verhuur’ zijn te huur. Voor de aankleding van je (tuin)feest, bedrijfsopening of welk ander evenement dan ook. In overleg is er veel mogelijk!

Tarieven

Je kunt de producten los huren en vervolgens zelf ophalen en ter plekke zelf stylen. Ook kunnen wij tegen een vergoeding van € 0,19 per kilometer de spullen bij je afleveren en later weer ophalen. Mocht je het stylen lastig vinden dan kunnen wij dat voor je doen. In dat geval tel je voor het stylen 10% bij de huurprijs op. Bij de artikelenlijst voor de verhuur staan de prijzen vermeld.

Andere mogelijkheden voor de huur van aankleding voor uw feest

Op de foto’s hieronder zie je bijvoorbeeld het gebruik van trustbouw om de afscheiding in een grote ruimte te maken. Met of zonder verlichting er aan. Ook dit kunnen we voor je regelen. Hetzelfde geldt voor de huur van tafels en stoelen, catering en geluidsinstallaties. Als je niet de tijd en/of zin hebt om het zelf te regelen kunnen wij dat voor je doen.

Vul je aanvraag of vragen in op het formulier op de contactpagina en ik laat je z.s.m. weten wat ik voor je kan betekenen.

 

Een familiedag in industriële omgeving

 

 

 

 

 

 

 

Opening Koffielust Veenhuizen in 2015